Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA B

ver 3.0.297 din 08.01.2015

  1. S-a introdus suport pentru generarea automata a inregistrarilor contabile din afara bilantului pentru ALOP. In acest sens, in ecranele "Planuri bugetare" si "Angajamente / Ordonantari" se poate seta contul corespunzator (implicit 806.00.00, respectiv 806.60.00). Pentru angajamentele legale programul va folosi automat contul 806.70.00.
  Inregistrarea propriu-zisa se va realiza din ecranul "Inchidere luna", optiunea "Inregistrare ALOP". Aceasta poate fi folosita oricand, inclusiv pentru lunile inchise.

ver 3.0.296 din 29.10.2014

  1. S-au actualizat procentele pentru contributia CAS angajator.
  2. S-a modificat procedura de calcul al contributiilor individuale pentru salariatii cu mai multe contracte de munca, astfel incat sa nu mai apara diferente din rotunjiri in D112.
  3. S-a imbunatatit modul de filtrare din ecranele cu situatii prin limitarea listelor de selectie la pozitiile existente in intervalul calendaristic selectat.
  4. S-a introdus formatul MT100 in lista de tipuri de plati din ecranul "Salariati", panoul "Detalii", pentru bancile care suporta transferul in acest format (de ex. BCR). De asemenea, importul de operatiuni bancare in format MT940 este functional si pentru Alpha Bank.

ver 3.0.295 din 16.07.2014

  1. In ecranul "Balante" s-a introdus un nou tip numit "Sintetica III", care permite generarea balantei sintetice de grad III.
  2. S-a actualizat generarea ordinelor de plata si a foilor de varsamant.
  3. In ecranul "Situatie stocuri" s-au introdus doua optiuni de filtrare noi, dupa furnizor si dupa grupa de furnizor.

ver 3.0.294 din 28.04.2014

  1. S-a actualizat bilantul. In cadrul acestuia s-a introdus si Anexa 3 (Situatia fluxurilor de trezorerie).
  2. In ecranul "Salariati" s-a introdus un nou tip numit "Alte categorii (asimilate sal.)" care poate fi folosit pentru persoane care realizeaza venituri asimilate salariilor. Pentru acest tip si pentru contractele de administrare acum se poate seta functia de baza si calcula deduceri.
  3. Contractele de administrare, colaboratorii si alte categorii asimilate salariilor apar acum la rubrica "Permanenti" (prima pagina) din statul de salarii. Acestea se vor putea tipari separat cu optiunea "Stat de lichidare - alte categorii".
  4. S-a modificat modul de operare al retinerilor salariale prin introducerea intervalului calendaristic in care se aplica. Optiunea "Permanenta" a fost eliminata.
  5. In ecranul "Articole contabile" s-a introdus un buton numit "Generare angajament", care permite generarea automata a angajamentelor pentru inregistrarile efectuate din acest ecran. Beneficiarul implict va fi "SALARII".

ver 3.0.293 din 13.03.2014

  1. In partea dreapta-sus a ecranelor "Intrari" si "Iesiri" s-a introdus un buton numit "Detalii", care deschide o pagina cu platile/incasarile aferente facturii curente.
  2. In ecranul "Articole contabile" s-a introdus un buton care are ca pictorgrama o sageata circulara, ce permite vizualizarea documentului aferent inregistrari curente.
  3. S-a modificat algoritmul de inchidere al cheltuielilor si veniturilor in sensul ca acum inchiderea se realizeaza repartizat pe sector, sursa, capitol si articol bugetar.

ver 3.0.292 din 25.02.2014

  1. S-a imbunatatit modul de generare al balantei. Acum se poate opta pentru generarea acesteia pe sectoare, surse, capitole si/sau articole bugetare folosind casutele de bifare omonime.
  2. S-au actualizat formularele PDF pentru D112 si D205

ver 3.0.291 din 19.02.2014

  1. S-a imbunatatit modul de operarea al planurilor bugetare. Acum se pot introduce sub-bugete folosind simbolul "." (punct).

ver 3.0.290 din 16.02.2014

  1. S-a introdus suport pentru urmarirea evidentei contabile pe sectoare si surse bugetare. Aceasta se vor defini in noile ecrane "Sectoare" respectiv "Surse" si vor putea fi asociate fiecarei operatii in acelasi mod cu articolele sau capitolele bugetare. De asemenea, balanata analitica se va genera si in functie de sectoare si surse.