Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.390 din 30.01.2012

  1. S-a actualizat Declaratia 394.

ver 3.0.389 din 27.01.2012

  1. S-a actualizat Bilantul.
  2. S-a actualizat modul de calcul al impozitului pentru conventiile civile.
  3. S-a actualizat Declaratia 205.
  4. In ecranul "Intretinere BD", pagina "General", s-a introdus o noua optiune numita "Maximizarea dimensiunii ecranelor dupa dimensiunea ferestrei principale". Bifarea acestei optiuni va produce efecte numai asupra ecranelor principale din program.

ver 3.0.388 din 09.01.2012

  1. In ecranele "Intrari" si "Iesiri", s-a introdus o noua coloana numita "Data document" care apare daca se apasa butonul ">>" din partea dreapta-sus a ecranului. Aceasta se foloseste in cazurile in care documentul nu a fost operat la timp, Declaratia 300 fiind depusa fara sa-l contina si pe acesta. Intrarile si iesirile care au completata data documentului, iar aceasta este anterioara perioadei de declarare a inregistrarii, vor aparea in decont la pozitiile de regularizari.

ver 3.0.387 din 06.01.2012

  1. S-a modificat modul de verificare al tertilor din cadrul ecranelor "Furnizori", "Clienti" si Declaratiei 394.
  2. In ecranul "Intrari", tabelul din partea inferioara, s-a introdus o coloana numita "Nedeductibil", care apare la apasarea butonului ">>". Aceasta permite incadrarea achizitiilor ca nedeductibile integral sau 50%. Cheltuielile nedeductibile se vor reflecta atat in calculul impozitului pe profit, cat si in calculul TVA-ului.
  3. S-a actualizat Declaratia 390.
  4. In cadrul ecranului pentru Registrul de Evidenta al Salariatilor, la "Istoric salariat", s-a introdus posibilitatea tiparirii adeverintei de vechime.
  5. In ecranul Declaratiei 205, s-a introdus posibilitatea preluarii de date din "Intrari", pentru pozitia "17.Alte venituri". Programul preia sumele introduse pe clasa de conturi 3, la care se aplica procentul de impozit 16%.
  6. In toate tabele din program, s-a introdus o functionalitate care deschide o coloana cu numarul de ordine din cadrul acestora, numita "Nr. crt.". Aceasta apare la apasarea pe coltul din partea stanga-sus a tabelului. Numerotarea se realizeaza numai daca este selectat tabelul.
  7. In ecranul "Articole", s-a introdus un panou numit "Detalii" care cuprinde campurile "Stoc minim", "Greutate/UM" si "Blocat". In cazul in care este completata greutatea, aceasta va fi preluata in factura de iesire ca total si in tiparirea anexei acesteia. De asemenea, la "Retete", s-a introdus un tabel nou cu articolele alternative la consumurile din reteta. La realizarea produselor cu reteta din ecranul "Productie", in cazul in care nu exista stoc la articolul din reteta, programul propune folosirea articolelor alternative, daca acesta au stoc.

ver 3.0.386 din 09.12.2011

  1. S-au actualizat declaratiile 100 si 300. Incepand cu luna noiembrie 2011, acestea se vor depune doar on-line cu certificat digital sau la ghiseele ANAF pe suport CD insotite de formularul listat.
  2. S-au actualizat codurile COR din Registul de Evidenta al Salariatilor.

ver 3.0.385 din 05.11.2011

  1. In ecranul "Utilizatori" s-a introdus o noua coloana numita "Tip", care permite sa se opteze pentru urmatoarele tipuri de drepturi: Admin, Standard, Operare, Vanzare, Oaspete. Pentru detalii despre acestea consultati manualul de utilizare.
  2. S-a introdus posibilitatea generarii automate a bonului de productie direct din "Comenzi", pentru comenzi de iesire care contin produse finite.
  3. In ecranul "Memento", pagina "Configurare alerte permanente", s-au introdus doua optiuni care genereaza automat alerte in cazul in care exista facturi neplatite/neincasate la scadenta.

ver 3.0.384 din 30.10.2011

  1. S-a modificat denumirea ecranul "Situatii financiare" in "Situatii manageriale" si s-a introdus o pagina noua numita "Calculatie profit pe grupe". Aceasta devine activa in cazul in care se folosesc grupe de articole contabile si cuprinde cheltuielile directe/indirecte, veniturile directe/indirecte si profitul pe grupe (centre de profit), cu repartizarile corespunzatoare.
  2. In ecranul "Comenzi" s-au introdus butoane numite "Detalii" care afiseaza cantitatile aflate pe stoc pentru articolul curent. Acestea functioneaza similar cu cele din ecanele "Iesiri" sau "Bonuri de consum"
  3. S-au adus mici modificari de design.

ver 3.0.383 din 25.10.2011

  1. In ecranul "Comenzi" s-a introdus un buton numit "Genereaza factura" care adauga automat factura de iesire aferenta comenzii. De asemenea, acum se pot introduce si comenzi in valuta alegand moneda aferenta. Comenzile in valuta se pot importa in "Iesiri -valuta" si in "Iesiri". In cazul din urma, preturile vor fi recalculate in functie de cursul valutar.
  2. In ecranul "Situatie vanzari" s-a adaugat o filtrare suplimentara dupa furnizor. Aceasta este utilizabila in cazul marfurilor, pentru a identifica vanzarile aferente achizitiilor de la un anumit furnizor.
  3. La Registrul de Evidenta al Salariatilor s-au realizat rectificari legate de cazuri particulare (PFA-uri, detasari in strainatate).