Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Actualizări - SAGA C

ver 3.0.220 din 18.01.2006

  1. S-a refacut integral ecranul pentru tiparirea OP-urilor si al foilor de varsamant. Acum se pot tipari OP-uri cu coduri de bare si borderouri pentru foi de varsamant.
  2. La "Inchidere luna", s-a introdus o pagina noua numita "Calcul diferente anuale de curs valutar" ce permite listarea si inregistrare automata a diferentelor de curs pentru soldurile de la sfarsitul anului ale conturilor in valuta.
  3. S-a schimbat modul de calcul automat al numarului de NIR in sensul ca, acum, se poate reseta numarul de nir.

ver 3.0.217 din 04.01.2006

  1. S-a actualizat modul de calcul al fondului de sanatate aferent zilelor de CM platite cf. ordin 221/2005. De asemnea, s-a actualizat acest calcul in declaratia de CAS.
  2. La ecranul pentru concedii medicale s-a introdus un buton pentru tiparirea calculului acestora.
  3. La "Salariati", s-a introdus un buton numit "Situatie C.O..."care genereaza o listare a situatiei concediilor de odihna.

ver 3.0.213 din 19.12.2005

  1. S-a introdus declaratia pentru concedii medicale pentru ingrijire copil mai mic de 2 ani. Aceasta declaratie se depune in format electronic (pe discheta) si tiparita, pana la 25 dec., de catre angajatorii care au salariati ce beneficiaza de acest tip de concediu. Accesarea ecranului pentru completarea si generarea declaratiei se face din "Salariati" cu butonul "Decl. CM ingrijire copil <2ani..."

ver 3.0.209 din 13.12.2005

  1. S-au actualizat declaratiile 100 si 300 in sensul ca numarul de evidenta a platii contine data scadenta si indicele pentru OPT cu valoarea declarativa (Ordin 1521/2005).
  2. S-a introdus posiblitatea de a configura mai multe radacini de conturi pentru banca si deconturi. Acest lucru se poate efectua din "Configurare societati", pagina "Conturi automate".
  3. S-a imbunatatit modul de afisare al datelor in raportul de gestiune.

ver 3.0.204 din 28.11.2005

  1. S-a introdus posibilitatea pastrarii dimensiunilor modificate ale ecranelor si a coloanelor din tabele de la o accesare la alta. Pentru a activa aceasta optiune trebuie sa bifati casuta corespunzatoare din "Administrare/Intretinere BD" pagina "General".
  2. S-au actualizat fisele fiscale dupa noile formate. Acum, acestea pot fi tiparite si inregistrate pe discheta direct din program.

ver 3.0.200 din 18.11.2005

  1. S-a imbunatatit substantial sistemul de administrare a drepturilor de acces al utilizatorilor in program.

ver 3.0.199 din 11.11.2005

  1. S-a introdus un ecran nou numit "Grupe" ce permite gruparea articolelor contabile, furnizorilor si a clientilor dupa criterii definite de utilizator. Grupele pot fi organizate si intr-o structura arborescenta. Gruparile sunt necesare atunci cand se doreste delimitarea pe diferite criterii in momentul vizualizarii situatiilor si rapoartelor. De exemplu, grupele de articole contabile pot fi organizate astfel incat sa se poata delimita sumele aferente activitatilor (centrelor de profit) din cadrul firmei. O alta utilizare interesanta a acestora este pentru delimitarea intrarilor pentru care se calculeaza taxa asupra activitatilor daunatoare sanatatii (2% - tutun si alcool).
  2. La "Configurare salarii", in dreptul procentului pentru I.T.M., s-a introdus o bifa numita "Rotunjit" care permite rotunjirea la 0(zero) a contributiei aferente. Mentionam ca, asa cum am interpretat noi OUG 47 si 59/2005, comisionul pentru I.T.M. nu trebuie rotunjit.
  3. S-a actualizat declaratia de CAS (la tiparirea anexei 1.2 a fost introdusa o bifa suplimentara pentru contributia de asigurari ptr. accidente de munca si boli profesionale).

ver 3.0.192 din 11.10.2005

  1. La state salarii, s-a introdus suport pentru introducerea de sporuri dupa diferite criterii.
  2. S-a introdus suport pentru salvarea automata a bazelor de date. La un numar de zile ce poate fi definit in "Intretinere BD"-> pagina "General" (implicit este 10 zile), la iesirea din program, se afiseaza un mesaj de atentionare in cazul in care nu s-au efectuat salvari. Confirmarea declaseaza salvarea automata a datelor.