Programe de contabilitate, salarii şi evidenţă de stocuri. Descarcă şi foloseşte gratuit cele mai utilizate programe de contabilitate din România.

Cauţi contabil?

Contabili SAGA Software


Această pagină este destinată celor care caută un contabil. Toate anunţurile aparţin contabililor sau cabinetelor de contabilitate care folosesc soluţii SAGA Software, acest lucru fiind o garanţie pentru competenţă şi competitivitatea acestora.


 
 

Lista anunţurilor pentru toate judeţele

Nume

MACIUCA MARINELA MIHAELA

Telefon

0787298457

E-mail

gmiha@yahoo.com

Adresă

Timisoara str.Paris nr 2A cam 421

Informaţii suplimentare

Organizatia Profesionala din care facem parte: Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati Romania Cu o experienta in domeniul financiar-contabil si fiscal, am reusit din anul 2010, sa reunim intr-o echipa de profesionisti, experti contabili prin infiintarea unui Cabinet de contabilitate cu sediul in orasul Timisoara. Criteriile luate in calcul in formarea acestui Cabinet de contabilitate si consultanta financiara Timisoara, au fost seriozitatea si responsabilitatea de care dam dovada in activitatea noastra, precum si perfectionarea continua. Firma contabilitate– Oferta servicii contabile, Ne adresam firmelor mici si mijlocii care nu au un departament propriu financiar-contabil, cat si companiilor de mari dimensiuni cu sediul in Timisoara si nu numai, care au in organigrama proprie un Departament financiar-contabil insa doresc sa externalizeze anumite componente ale acestuia, sau consultanta specifica in domeniu pentru diverse situatii aparute in activitatea companiei, cu o oferta servicii contabile completa. Firma contabilitate si consultanta financiara Integritatea, Etica si Competenta profesionala sunt elementele care ne caracterizeaza, iar in colaborarea cu noi veti beneficia de oferta servicii contabile personalizate: servicii de contabilitate si consultanta financiar-contabila conform standarde.

Nume

Pozdarescu Alice Mihaela - Expert Contabil

Telefon

0748841024

E-mail

alice_mihaela83@yahoo.com

Adresă

Sibiu, Calea Surii Mici bl B4 ap 1

Informaţii suplimentare

Expert contabil, ofer servicii complete de evidenta contabila, bilanturi, servicii de salarizare si personal, Revisal.

Nume

DRAGANCONTEXPERT SRL

Telefon

0744632636

E-mail

dragancontexpert@gmail.com

Adresă

Strada: Calea DOROBANTILOR, nr. 78, bl. Y1, sc. 3, et. P, ap. 46, jud. CLUJ

Informaţii suplimentare

SC DRAGANCONTEXPERT SRL, firma de contabilitate cu o experiaenta de peste 20 de ani in domeniu, cu sediul in CLUJ-NAPOCA ofera servicii profesionale de contabilitate financiara. Pentru oferte si servicii va rugam sa ne contactati pe email office@dragan-contexpert.ro sau la tel. 0744632636.

Nume

Andreea

Telefon

0765501452

E-mail

andreea.dobinda@yahoo.com

Adresă

Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Informaţii suplimentare

Expert contabil cu experienta in diverse domenii de activitate, ofer servicii de evidenta contabila, depunere declaratii, bilanturi, resurse umane.Colaborarea se poate face prin contract de prestari servicii cu prelucrarea datelor la cabinetul de contabilitate sau prin prezenta periodica la sediul beneficiarului, in functie de necesitati si prevederi contractuale.

Nume

DAB EXPERT OFFICE SRL

Telefon

0786335533

E-mail

becdanielabotoroga@yahoo.com

Adresă

Timisoara, Str.Mures, nr.118B

Informaţii suplimentare

Servicii contabile complete.

Nume

Tavala Anca

Telefon

0743667116

E-mail

anca.teodora34@gmail.com

Adresă

Strada Dorului, nr.13, Cisnadie

Informaţii suplimentare

Ofer servicii de contabilitate si resurse umane.